Fri fragt på ordrer over 999 DKK / 14-dages returret / Følg os på Instagram @cyycle

Handelsbetingelser

Vores vilkår og betingelser

Hvem er Cyycle
Cyycle er formidler af genbrugsprodukter (vintage auktion & secondhand shop) samt forhandler af nye produkter fra adskillige brands (secondhand shop). Cyycle tilbyder afhentningsservice i København, Frederiksberg og Gentofte. 

Generelt 
Læs venligst Cyycle ApS’ vilkår og betingelser, før du handler eller sælger på cyycle.dk.
Ved køb af varer og tjenester på www.cyycle.dk accepterer du automatisk Cyycle ApS’ vilkår og betingelser.

Virksomhedsoplysninger
CYYCLE ApS
Sundvænget 34
2900 Hellerup
CVR 42283991

Oprettelse som kunde
For at kunne benytte “Cyycle.dk” – og dermed kunne afgive bud og købe varer og tjenesteydelser hos Cyycle ApS, skal du oprette en kundeprofil.
For at sælge og handle hos Cyycle ApS skal du oplyse mindst følgende:

Navn
Adresse
Email-adresse
Telefonnummer

Betalingsoplysninger (som sælger skal du også oplyse betalingsoplysninger ift vores depositumspolitik)

Cyycle Vintage Auktion

Priser & Betaling
Cyycle ApS accepterer og modtager betaling med kreditkort, herunder VISA, VISA/Dankort, VISA Electron, MasterCard, PayPal, MobilePay og ApplePay.
Cyycle krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Cyycle.dk gemmer ikke kundens kreditkortoplysninger efter gennemførelsen af transaktionen. 

Betaling til sælger efter afsluttet auktion
Du vil modtage betaling for din solgte vare to uger efter køber har modtaget din vare (vil typisk tage 1-3 dage efter en afsluttet auktion). Dette skyldes, at fortrydelsesretten ophører efter to uger fra den dag køber modtager varen, og køber derfor ikke længere kan returnere den solgte vare.

Købers betaling efter afsluttet auktion
Betaling vil blive trukket på din konto, når varen afsendes (vil typisk tage 1-3 dage efter en afsluttet auktion).

Priser
Hos Cyycle får du 80% af fortjenesten. Vores salær er 20% af prisen inkl. moms, dog altid minimum 100 DKK pr item, svarende til en højere salær på varer under 500 DKK. Vores købersalær er 10% inkl. moms og er allerede lagt oveni de bud der afgives, så der pålægges ikke yderligere. 

Dine varer vil være på auktion i 30 dage – medmindre andet er aftalt. 

cyycle.dk” forbeholder sig retten til at ændre priser. På “cyycle.dk” er priserne vist i følgende valuta: Danske kroner (DKK).

Moms
Varerne vil blive solgt efter de almindelige danske momsregler.
Hvis du er en momsregistreret virksomhed og køber en vare, der sælges efter de almindelige momsregler, har du mulighed for momsfradrag efter de almindelige momsregler.

Lokale skatter
Bemærk, at lokale importafgifter varierer fra land til område. Disse afgifter betales af kunden.

Vurdering af en vare
Vurderingen og prisen af en vare hos Cyycle ApS er baseret på kundens egen mening.
Dog anbefaler vi, at kunden læser vores salgsguidelines og anbefalinger i forhold til prisfastsættelse og ser på eventuelle markedstendenser samt eventuel lignende eller tidligere salg – og dermed, hvad samme type vare er blevet solgt til tidligere.

Varebeskrivelse 
Vi modtager kun varer, der lever op til vores retningslinjer og som er beskrevet korrekt.
Cyycle ApS vurderer om hver enkelt vare lever op til retningslinjerne. Cyycle laver varebeskrivelser baseret på den information kunden har leveret – og vi forbeholder os retten til at inddrage den information, som vi synes giver mening i salgsprocessen og udelade andet.
Som udgangspunkt sælges alle varer som brugt eller tilsvarende medmindre andet er beskrevet. Har en vare defekter, fejl og mangler, udover forventelig brugsslitage, skal du påpege dette i “sælg-dit-tøj”-formularen, og vi forsøger at beskrive eller fotografere det.

Ulovlige varer
På Cyycle’s platform er det ikke tilladt at sælge falske eller ulovlige varer (herunder hælervarer og kopivarer), der i henhold til gældende lovgivning i det land, du er bosat, er ulovlige.

Budgivning og aftaleindgåelse
Du hæfter for alle de bud, der er afgivet under dit kundenavn/nummer og adgangskode.
Budgivning sker anonymt, men dit kundenavn/nummer vil være synligt, når du har afgivet et bud. Alt sælges til højeste bud, uanset vurderingen.
Hvis du opnår hammerslag på en vare/tjenesteydelse, vil du modtage en hammerslags-e-mail og aftalen anses hermed for indgået. Sælger må ikke byde på egen vare.
Det er heller ikke tilladt at byde på en vare, hvor man tidligere har anvendt sin fortrydelsesret. Vi forbeholder os retten til at slette bud, såfremt vi vurderer, at budgivningen ikke er i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Betalingsbetingelser

Omsalg og manglende betaling
Hvis købesummen inkl. omkostninger ikke betales i henhold til vores vilkår bliver din kundeprofil hos Cyycle lukket for køb og salg. Cyycle er til enhver tid berettiget til at modregne tab eller andet tilgodehavende i nettoprovenuet fra salg af andre effekter tilhørende dig, hvis et tab af nogen slags forekommer ved manglende betaling.
Ved manglende betaling, bliver varen tilbudt til køber med næsthøjeste bud på varen. Hvis næste køber afslår eller der ikke er en anden køber, bliver varen sat på auktion igen. Køber har 24 timer til at betale varen efter en afsluttet auktion. 

Sælger afregnes først når købers fortrydelsesret er udløbet jf. afsnittet “Priser & Betaling”.

Afbrydelse af en auktion og tekniske forbehold
Er auktionen i gang, kan varen/tjenesteydelsen ikke trækkes tilbage fra auktionen. Vi forbeholder os dog ret til at tage en vare/tjenesteydelse af auktionen, forlænge auktionen eller lade den gå om, hvis vi vurderer, at det er hensigtsmæssigt, f.eks. pga. mistanke om misbrug, fejl, tekniske forhold eller velbegrundet tvivl om ejendomsretten. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, driftsforstyrrelser eller tekniske-/ internetproblemer af nogen art, heller ikke selv om det skyldes Cyycle’s computere eller tekniske forhold.

Returnering & Fortrydelsesret
Hvis du handler som forbruger, har du fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.

Cyycle ApS accepterer returneringer.
Hvis du fortryder dit køb, skal vi modtage din returpakke inden 14 dage fra modtagelsesdatoen, ellers vil pakken blive sendt retur. Vedhæft venligst kvitteringen til din returpakke. Køber afholder selv omkostninger til forsendelse ved returnering.

Informer os omkring din retur inden du sender. Cyycle ApS vil desuden sætte pris på en klar besked, der forklarer, hvorfor du returnerer produktet – det vil være nyttig i det fremtidige arbejde:

retur@cyycle.dk

Cyycle ApS accepterer ikke at modtage genstande retur, der er blevet brugt samt ændret eller vasket efter modtagelsen. Så snart et returneret produktet har gennemgået en kvalitetskontrol efter modtagelse, vil Cyycle ApS kreditere det betalingskort, der blev brugt til at købe varen.

Du bærer risikoen fra det tidspunkt, produktet leveres til dig, og du er ansvarlig for returneringsudgifterne samt at varerne er pakket forsvarligt ind ved returnering.

Returner dine produkter til:

Cyycle ApS
Sundvænget 34
2900 Hellerup
Danmark

Retur pakker skal leveres til direkte Cyycle’s erhvervsadresse.
Vi tager ikke imod pakker der sendes og leveres til pakkeshops eller andre afhentningssteder. Vi accepterer desuden heller ikke pakker sendt med DAO.
Som bevis for, at varen er returneret rettidigt, anbefaler vi at du gemmer kvitteringen for, at varen er overgivet til postvæsenet eller anden fragtvirksomhed med henblik på forsendelse. Returforsendelser er på eget ansvar, og det er vigtigt at du sender med track & trace og noterer dig tracking-nummeret.

Følger af fortrydelse
Hvis du fortryder en vare, som du har købt hos Cyycle, refunderes du hele købsprisen, hvis du overholder de 14 dages fortrydelsesfrist.
Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Pengene udbetales herefter automatisk til det kort, der er benyttet ved købet. Vær opmærksom på at transaktionstiden afhænger af din kortudbyder.

Undtagelser fra fortrydelsesretten
Fortrydelsesretten gælder ikke for professionelle handlende, når handlen sker som led i erhvervsmæssig virksomhed.

Fortrydelsesretten gælder heller ikke for en sælger, der har budt på sin egen vare, eller for personer fra sælgers husstand. Sælger og sælgers nærtstående kender allerede varen indgående og har derfor ikke behov for den beskyttelse, som fortrydelsesretten sikrer bydende, der ikke på forhånd har kendskab til den konkrete vare.

Misbrug af fortrydelsesretten
Cyycle skal tilgodese, at alle auktioner afvikles etisk korrekt og at man som køber hos Cyycle kan afgive bud i tillid til, at de andre bud, der afgives på en auktion, er reelle.
Vi kan derfor ikke fortsætte kundeforholdet med kunder, der gentagne gange benytter fortrydelsesretten på en sådan måde, at der opstår et mønster, der tyder på, at der ikke har været reel intention om at stå ved de afgivne bud.

Cyycle vurderer konkret i hvert enkelt tilfælde, om en kundes budgivnings-mønster er i overensstemmelse med den ovenfor beskrevne målsætning.
Såfremt vi konstaterer adfærd, der er misbrug af fortrydelsesretten, fremsendes en advarsel om, at såfremt dette gentages, vil vi vælge at afslutte kundeforholdet og inaktivere kundens konto hos Cyycle.

Cyycle Secondhand Shop

Priser & Betaling
Cyycle ApS accepterer og modtager betaling med kreditkort, herunder VISA, VISA/Dankort, VISA Electron, MasterCard, PayPal, MobilePay og ApplePay.
Cyycle krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Cyycle.dk gemmer ikke kundens kreditkortoplysninger efter gennemførelsen af transaktionen. 

Hos Cyycle får du 80% af fortjenesten. Vores salær er 20% af prisen inkl. moms, dog altid minimum 100 DKK pr item, svarende til en højere salær på varer under 500 DKK.

Betaling
Betaling vil blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Priser
cyycle.dk” forbeholder sig retten til at ændre priser. På “cyycle.dk” er priserne vist i følgende valuta: Danske kroner (DKK).

Moms
Varerne vil blive solgt efter de almindelige danske momsregler.
Hvis du er en momsregistreret virksomhed og køber en vare, der sælges efter de almindelige momsregler, har du mulighed for momsfradrag efter de almindelige momsregler.

Lokale skatter
Bemærk, at lokale importafgifter varierer fra land til område. Disse afgifter betales af kunden.

Returnering & Fortrydelsesret
Hvis du handler som forbruger, har du fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.

Cyycle ApS accepterer returneringer.
Hvis du fortryder dit køb, skal vi modtage din returpakke inden 14 dage fra modtagelsesdatoen, ellers vil pakken blive sendt retur. Vedhæft venligst kvitteringen til din returpakke. Køber afholder selv omkostninger til forsendelse ved returnering.

Informer os omkring din retur inden du sender. Cyycle ApS vil desuden sætte pris på en klar besked, der forklarer, hvorfor du returnerer produktet – det vil være nyttig i det fremtidige arbejde:

retur@cyycle.dk

Cyycle ApS accepterer ikke at modtage genstande retur, der er blevet brugt samt ændret eller vasket efter modtagelsen. Så snart et returneret produktet har gennemgået en kvalitetskontrol efter modtagelse, vil Cyycle ApS kreditere det betalingskort, der blev brugt til at købe varen.

Du bærer risikoen fra det tidspunkt, produktet leveres til dig, og du er ansvarlig for returneringsudgifterne samt at varerne er pakket forsvarligt ind ved returnering.

Returner dine produkter til:

Cyycle ApS
Sundvænget 34
2900 Hellerup
Danmark

Retur pakker skal leveres til direkte Cyycle’s erhvervsadresse.
Vi tager ikke imod pakker der sendes og leveres til pakkeshops eller andre afhentningssteder. Vi accepterer desuden heller ikke pakker sendt med DAO.
Som bevis for, at varen er returneret rettidigt, anbefaler vi at du gemmer kvitteringen for, at varen er overgivet til postvæsenet eller anden fragtvirksomhed med henblik på forsendelse. Returforsendelser er på eget ansvar, og det er vigtigt at du sender med track & trace og noterer dig tracking-nummeret.

Følger af fortrydelse
Hvis du fortryder en vare, som du har købt hos Cyycle, refunderes du hele købsprisen, hvis du overholder de 14 dages fortrydelsesfrist.
Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Pengene udbetales herefter automatisk til det kort, der er benyttet ved købet. Vær opmærksom på at transaktionstiden afhænger af din kortudbyder.

Som følge af EU forbrugerrettighedsdirektiv indført den 13. juni 2014 kan køber returnere en vare under fortrydelsesfristen, også selvom varen er blevet anvendt. Dette vil imidlertid medføre en forringelse af varens værdi. Som køber vil du blive modregnet denne forringelse ved en eventuel fortrydelse. Det er Cyycle, der fastsætter forringelsesværdisummen.

Ombytning 
Hvis du ønsker at bytte til en anden vare eller størrelse skal du blot returnere din oprindelige ordre og lægge en ordre på den nye vare. Når vi modtager din returnering sætter vi penge tilbage på det kort du har betalt med. Du betaler for returfragt. 

Reklamation
Alle produkter er dækket af det danske salg af varer, der giver dig 24 måneder til at klage over et produkt.
Garantien gælder ikke for fejl forårsaget af normalt slid. For garantikrav bedes du kontakte info@cyycle.com. Cyycle ApS dækker ikke forsendelsesgebyr i tilfælde af en klage.

Mangler og reklamation
Skulle det efter auktionen erkendes, at varebeskrivelsen har været behæftet med væsentlige fejl eller mangler, eller at varen har været i væsentlig dårligere stand end antaget, vil du være berettiget til at annullere købet eller evt. få et forholdsmæssigt afslag i prisen. Du vil få refunderet den totale købssum eller et mindre beløb efter en rimelig vurdering. Køber kan i tilfælde af annullering ikke gøre krav på betaling af renter af købesummen og er ej heller berettiget til at kræve anden udgift eller tab, herunder eventuel mistet videresalgsfortjeneste, dækket.

Retten til at annullere et køb kan kun udøves af den, der købte varen hos Cyycle og er betinget af, at krav om annullering fremsættes inden 2 år efter købsdagen for Danmark, og at det købte inden samme frist returneres til “cyycle.dk“, hvor varen er købt. Reklamationen skal være skriftlig. I visse tilfælde er det nødvendigt at varen returneres for at reklamation kan behandles.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. 

Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail; info@cyycle.com.

Cyycle Auktion & Secondhand Shop

Levering
Din ordre vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage. Det forudsætter, at de fragtselskaber vi samarbejder med overholder deres dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos dem, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Cyycle.dk sender kun pakker indenfor EU. Forsendelsesomkostninger varierer fra land til land.

Danmark: Fra 25 – 49 DKK / 1-3 hverdage med Post Danmark/GLS

Hvis en levering skulle mangle eller være mistet, så er det fragtselskabet du skal kontakte og dem der vil erstatte dit tab. 

Køber betaler forsendelsesomkostninger 
Gratis fragt ved ordrer over 999 DKK.

Forsendelsesomkostninger varierer fra DKK 32 – 49. 

Varetilgængelighed
Hvis en vare er udsolgt, bedes du kontakte Cyycle på; info@cyycle.com – og skriv i emnefeltet “Varetilgængelighed”.
Du vil hermed blive kontaktet, når varerne er på lager igen. 

Privat Politik & Person databehandling
Cyycle.dk” håndterer dine personlige oplysninger i fortrolighed.

Som kunde er det vigtigt og dit eget ansvar at sikre, at dine stamoplysninger er korrekte og fyldestgørende. Du kan lave rettelser under “Min Side”. 

Læs mere om, hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger i vores persondatapolitik under Cookie og Privat datapolitik (Cookie & Privacy Policy). 

Nyhedsbrev & Reklame 
Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet er at gøre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig. 
Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af Personoplysninger
Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse.

Force Majeure
Cyycle er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af aftale som skyldes faktorer, som Cyycle ikke er herre over. 

Lov 
Det er Danmarks love der gælder, når du sælger eller foretager et køb på “cyycle.dk“. Medmindre andet følger af lovgivning, der ikke kan fraviges ved aftale, er tvister mellem Cyycle og køber undergivet dansk ret og afgøres ved Københavns Byret efter retsplejelovens regler, herunder reglerne om appel.
I sager om forbrugeraftaler gælder retsplejelovens værnetingsregler.

Ændringer af handelsbetingelser eller persondatapolitikken
Cyycle kan ændre deres handelsbetingelser og persondatapolitikken ensidigt. Du vil få besked om disse ændringer ved førstkommende log-in, hvor du vil blive bedt om at acceptere ændringerne, før du fortsætter. 

Dine rettigheder
Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.

Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til info@cyycle.dk. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at være.

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@cyycle.dk – og skriv i emnefeltet “samtykke”. 

Sletning af persondata
Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Bekræftelse af handelsbetingelser
Ved at godkende disse vilkår og betingelser og derved bekræfte din ordre, fungerer dette som en bindende aftale. Når vi har modtaget din ordre, modtager du en automatisk e -mail, der bekræfter din ordre. Vi forbeholder os retten til ikke at levere i tilfælde af, at lagerniveauet var forkert på tidspunktet for modtagelsen af ordren. Skulle vi ikke kunne levere i overensstemmelse med vilkårene i ordrebekræftelsen, kontakter vi dig og giver dig mulighed for at annullere ordren.
Læs venligst vilkårene og betingelserne, før du afgiver ordrer på “cyycle.dk“.

  Close
  Close
  Sign in
  Close
  Cart (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

  0