Fri fragt på ordrer over 999 DKK / 14-dages returret / Følg os på Instagram @cyycle

SÆLG DIT TØJ

Skriv til os på info@cyycle.dk, hvis du gerne vil sælge dine varer hos os. 

1) Du kan enten få dine varer afhentet på din hjemmeadresse for 89 DKK (lige nu har vi kun afhentning i København, Frederiksberg og Gentofte). 
2) Vi kan sende et postlabel til dig for kun 45 DKK (det kan købes i vores webshop – tryk her). Vi sender det til dig indenfor 24 timer. 
3) Du kan også aflevere dine varer i vores butik i Krusemyntegade 25, 1318 KBH K. 

Som kunde sætter du selv prisen for dine varer medmindre du ønsker vi gør – og du får 60% af fortjenesten. Vores salær er dermed 40% af fortjenesten inkl. moms.

OBS: Vi har i øjeblikket mange forespørgsler om salg af tøj samt om afhentninger – der vil være ventetid på gennemgang af tøj

Hvad tilbyder Cyycle?

1) Det skal være nemt at sælge og købe genbrug.

2) Du kan få afhentet dine varer på din adresse til kun 89 DKK og/eller du kan sende dine varer til kun 45 DKK eller du kan aflevere ved vores butik fra den 1 april på Krusemyntegade 25, 1318 KBH K. 

2) Vi tager os af alt det praktiske, du skal som kunde ikke gøre noget – vi kvalitetstjekker alle varer og sørger for varerne er i god stand, tager billeder, sørger for kommunikation, promovering og forsendelse til kunden m.m.

3) Du afgiver 40% af dit køb til Cyycle, hvilket er markant mindre end andre vintage- og genbrugsbutikker og du slipper for besværet. 

4) Du bliver en del af et cirkulært fællesskab, nemlig vores Cyycle community, hvor man kan stille spørgsmål samt blive klogere på bæredygtighed og genbrug.

Cyycle’s retningslinjer

1. Vi tager imod premium og high-end varer. Vi tager ikke imod fast fashion. 
Vi vurderer hver enkelt vare ud fra vores retningslinjer og om vi finder det muligt at sælge den pågældende vare. 

2. Tøjet skal være vasket / rengjort. Renseri vask er ikke en nødvendighed – men vi anbefaler det grønne renseri, Butlers til vores kunder i Storkøbenhavn. Få 10% med rabatkoden: Cyycle

3. Som følge af punkt 1 – ingen pletter eller skjolder. Må ikke lugte (ingen lugt af sved, parfume, røg eller nogen form for anden lugt)

4. Ingen manglende/ødelagte lynlåse og/eller knapper 

5. Ingen huller i tøjet eller syninger der er gået op

6. Kopivarer samt hælervarer er ulovlige og er naturligvis ikke acceptable – vi holder skarpt øje med dette

7. Da det er genbrug / vintage tøj kan slitage/brugsspor forekomme. Ved større slitage/brugsspor skal dette dokumenteres. Dog skal det stadig leve op til vores retningslinjer.

8. Pakker der ikke er forseglet eller lukket ordentligt ved ankomst vil ikke blive modtaget

9. Secondhand produkter: Du får 60% af fortjenesten.
Vores salær er 40% af prisen.

10. Auktionsprodukter: Du får 60% af fortjenesten. Vores sælgersalær er 40% af hammerslagprisen. Vores købersalær er 10% og er allerede lagt oveni de bud der afgives.

11. Auktionsvarer: Det er hovedsagligt vintage, collabs og high-end luxury varer der er på auktion. Dine varer er på auktion i 30 dage og kan forlænges hvis ingen bud.

  Close
  Close
  Sign in
  Close
  Cart (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

  0