Julegaver - vi har normalt 14 dages returret og bytter julegaver indtil 5 januar. Fri fragt på ordrer over 999 DKK.

SÆLG DIT TØJ

SKRIV TIL OS

Skriv til os på info@cyycle.dk, hvis du gerne vil sælge dine varer hos os. 

1) Du kan enten få dine varer afhentet på din hjemmeadresse for 75 DKK (lige nu har vi kun afhentning i København, Frederiksberg og Gentofte). 
2) Vi kan sende et postlabel til dig for kun 25 DKK (det kan købes i vores webshop – tryk her). Vi sender det til dig indenfor 24 timer. 
3) Du kan også aflevere dine varer i vores butik i Krusemyntegade 25, 1318 KBH K. 

Som kunde sætter du selv prisen for dine varer medmindre du ønsker vi gør – og du får 60% af fortjenesten. Vores salær er dermed 40% af fortjenesten inkl. moms.

Hvad tilbyder Cyycle?

1) Det skal være nemt at sælge og købe genbrug.

2) Du kan få afhentet dine varer på din adresse til kun 75 DKK og/eller du kan sende dine varer til kun 25 DKK eller du kan aflevere ved vores butik fra den 1 april på Krusemyntegade 25, 1318 KBH K. 

2) Vi tager os af alt det praktiske, du skal som kunde ikke gøre noget – vi kvalitetstjekker alle varer og sørger for varerne er i god stand, tager billeder, sørger for kommunikation, promovering og forsendelse til kunden m.m.

3) Du afgiver 40% af dit køb til Cyycle, hvilket er markant mindre end andre vintage- og genbrugsbutikker og du slipper for besværet. 

4) Du bliver en del af et cirkulært fællesskab, nemlig vores Cyycle community, hvor man kan stille spørgsmål samt blive klogere på bæredygtighed og genbrug.

Cyycle’s retningslinjer

1. Tøjet skal være vasket / rengjort.
Renseri vask er ikke en nødvendighed – men vi anbefaler det grønne renseri, Butlers til vores kunder i Storkøbenhavn. Få 10% med rabatkoden: Cyycle

2. Som følge af punkt 1 – ingen pletter eller skjolder. Må ikke lugte (ingen lugt af sved, parfume, røg eller nogen form for anden lugt)

3. Ingen manglende/ødelagte lynlåse og/eller knapper 

4. Ingen huller i tøjet eller syninger der er gået op

5. Kopivarer samt hælervarer er ulovlige og er naturligvis ikke acceptable – vi holder skarpt øje med dette

6. Da det er genbrug / vintage tøj kan slitage/brugsspor forekomme. Ved større slitage/brugsspor skal dette dokumenteres. Dog skal det stadig leve op til vores retningslinjer.

7. Pakker der ikke er forseglet eller lukket ordentligt ved ankomst vil ikke blive modtaget

8. Secondhand produkter: Du får 60% af fortjenesten.
Vores salær er 40% af prisen.

9. Auktionsprodukter: Du får 60% af fortjenesten. Vores sælgersalær er 40% af hammerslagprisen. Vores købersalær er 10% og er allerede lagt oveni de bud der afgives.

10. Auktionsvarer: Det er hovedsagligt vintage, collabs og high-end luxury varer der er på auktion. Dine varer er på auktion i 30 dage og kan forlænges hvis ingen bud.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

0