Fri fragt på ordrer over 999 DKK. 14-dages returret. Shop for 799 DKK eller over og put en valgfri HVISK taske i kurven. Brug koden: HVISKBAG ved checkout.

OM BRAND SHOP

Nedenfor kan du læse om de brands vi samarbejder med. Disse brands har fokus på enten langtidsholdbare eller mere bæredygtige materialer, bæredygtige initiativer, har grønne certifikater eller en virksomhed bygget op på en mere bæredygtig og grøn strategi.

Vi er godt klar over, at modebranchen aldrig bliver bæredygtig eller helt grøn, men vi vælger at fokusere på de brands der forsøger at gøre en forskel. 
Der er mange former og nuancer af grønne tiltag og bæredygtighed, hvilket også er tydeligt for de forskellige brands repræsenteret nedenfor. 

 

Design
Fonnesbech handler om godt design. Vi stræber efter at skabe stykker til den lille, langtidsholdbare garderobe.
Vi er trætte af endeløst forbrug og smid væk-kulturen – og derfor har vi skabt et svar. Vores mission er at skabe mode, der kombinerer høj kvalitet og håndværk med et intelligent bud på funktionalitet og ansvar.

Fonnesbech tilbyder premium tøj til professionelle kvinder – det er en garderobe lavet til personer, der søger eksklusive og unikke designs med et langtidsholdbart perspektiv. Vores design er baseret på vores store arkiv af historiske stykker, men er drevet af en innovativ ånd med hensyn til produktion, materialer og snit. Vi mener, at tøj skal holde i mere end én sæson, og vi værdsætter alsidighed. Derfor har mange af Fonnesbech’s smykker flere funktioner, hvilket øger deres værdi, da bæreren kan bruge dem på mange forskellige måder.

Arv
Vores unikke og mere end århundrede lange arv er udgangspunktet for alt på Fonnesbech.
I 1847 åbnede Anders Fonnesbech sin eponyme butik i København. Som en sand visionær solgte han stoffer, tekstiler og strømpebånd af høj kvalitet, og da hans søn kom ind i forretningen, udviklede det sig til et sandt modehus – der producerede egne kollektioner og tilbehør og importerede den bedste mode på det tidspunkt. Det relancerede Fonnesbech bygger på denne arv.

Ansvarlighed
Ansvar er kernen i Fonnesbech.
Vi ønsker at tage ansvar for vores planet, mennesker og miljø. Vi ønsker ikke at prædike eller påtvinge nogen vores vision, men vi tror fuldt og fast på, at bæredygtige forretningsmodeller og en bæredygtig tilgang er, hvad der er brug for i vores fremtid. Det er derfor, vi køber de bedst mulige materialer og arbejder med en bred vifte af certificerede bæredygtige producenter og producenter.

Ansvar betyder også, at vores produkter er beregnet til at holde, da vi ønsker at bremse forbruget. At lave ansvarlig mode er en stor og svær opgave med mange forskellige – og til tider modstridende – perspektiver. Det er en kerneværdi, men ikke et dogme. Vi værner om kvalitet og innovation og sætter dette på spidsen, da vi sigter mod at præsentere et unikt og nyt brand, der henvender sig til fremtidens verden.

People’s Republic of Cashmere er et nordisk brand, som blev grundlagt i 2012. Vi kombinerer premium cashmere med stilrent skandinavisk design.

People’s Republic of Cashmere er specialiseret i cashmere-essentials med en tidløs signatur. Vores designfilosofi er underspillet og gennemtænkt med fokus på kvalitet, pasform og smukke nuancer. Hver style er strikket i 100% premium cashmere og kan bruges på tværs af sæsoner.

People’s Republic of Cashmere har markeret sig som et af de stærkeste cashmere-brands med en stilren skandinavisk signatur. 

Lidt om sortering af fibrene ved produktion af cashmere
Vi bruger kun ‘Grade A’ kvalitet, hvilket gør din sweater ultra blød, modstandsdygtig og mere holdbar. Det gør samtidig, at sweateren har mindre tendens til peeling. Pointen er enkel: Hvis du investerer i god cashmere-kvalitet, øger du din sweaters levetid.

Indfarvning og spinding af garnet
Det næste trin er indfarvnings- og spindeprocessen. Når fibrene er farvet, spindes de til garn. Vi vælger PRC’s sæsonbestemte farver fra vores garnleverandørs lager. På den måde undgår vi at indfarve og producere ekstra garn. Vores garn er OEKO-TEX-certificeret, og alle vores garnleverandører er medlemmer af SFA (Sustainable Fibers Alliance). SFA’s mål er at fremme en global bæredygtighedsstandard for cashmereproduktion.

Lad strikningen begynde
Når garnet når til strikkefabrikken, strikkes det i de individuelle stykker, der tilsammen danner en sweater. Denne proces finder sted på nye tyske strikkemaskiner. De enkelte stykker sys derefter sammen af højt specialiseret syersker. Sidste trin er at indsy en hals-etiket, et vaskemærke og en størrelse-etiket. Alle disse etiketter er lavet af 100% naturligt farvet bomuld.

Pakket, forseglet, leveret – det er din
Sweateren er nu klar og gennemgår en specialiseret kvalitetskontrol på fabrikken for at sikre, at sweateren lever op til de høje standarder for en ‘Grade A’ cashmerestrik. Herfra sendes sweateren til pakning. Vi bruger så lidt emballage som muligt: tyndt genbrugspapir og en zipper bag i genanvendt plastik. De færdige styles er nu pakket i papkasser og er klar til at blive sendt – mod dit hjem som den endelige destination.

 

Vores vigtigste værdier er ansvar og mennesker
Ansvar er en af vores kerneværdier, fordi vi føler, at vi som virksomhed har et stort ansvar. Vi er ansvarlige for, hvordan vi driver forretning, og hvordan alle vores processer påvirker den verden, vi lever i – fra kemisk forurening til vores CO2-udledning. Hver dag forsøger vi at træffe de mest ansvarlige og bevidste valg inden for alle aspekter af vores virksomhed. Uanset om det drejer sig om at indkøbe mere bæredygtige materialer, at forsyne vores kontor med grøn energi eller finde alternativer til bedre emballeringsmuligheder.

Vi har en lang vej at gå – men ved at træffe det mest ansvarlige valg ud af dem, vi får, er vi hver gang langsomt men støt ved at nå et sted, hvor vi bestemt kan sige, at vi gør en forskel. 

Vores anden værdi er mennesker. dette er en kerneværdi for os, da mennesker betyder meget for os. hos hvisk sætter vi mennesker først. vores medarbejdere er rygraden i denne virksomhed, da de visualiserer og konceptualiserer HVISK’s værdier gennem design, kundeservice, markedsføring og så videre.

PETA
I 2019 blev vi et PETA-certificeret vegansk mærke. at være vegansk certificeret og dermed undlade at bruge lædermaterialer til vores produkter er en etisk beslutning, vi har truffet, fordi vi føler, at det er det rigtige at gøre. Vi ved, at vi kan finde materialer, der er bedre og har en autentisk følelse.

RESPONSIBLE line
For os er de mest ansvarlige materialer materialer, der har den laveste indvirkning på miljøet. Vores første skridt på denne rejse er at introducere vores RESONSIBLE line. Fremover vil vi fortsætte med at tilføje til vores RESPONSIBLE line med nye og bedre materialer. Vi kan allerede nu afsløre, at 97% af poserne i vores FALL 21-kollektion enten er lavet af 100% genbrugsfibre, eller også er langt størstedelen af posen. For os er et produkt ansvarligt, hvis mere end 50% af de materialer, der bruges til posen – er lavet af enten genbrugte eller mere bevidste materialer.

GEIT Copenhagen er et lille brand med base i København siden 2016. 

Missionen bag mærket er at skabe tøj af høj kvalitet samt fokus på langtidsholdbare materialer ved at arbejde med kashmir og silke.
Derved tilføjer GEIT Copenhagen eksklusive materialer til klassiske snit og former – brandet ønsker, at bæreren skal føle sig smuk og luksuriøs i en klassisk pasform ved at bære en GEIT Copenhagen sweater. 

GEIT Copenhagen henter inspiration fra lande og kulturer verden over samt farver og former i naturen.

Tøjet er produceret i Portugal.

Er du interesseret i at blive en del af Cyycle Brand Shop? Kontakt os

  Close
  Close
  Sign in
  Close
  Cart (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

  0