Fri fragt på ordrer over 999 DKK. 14-dages returret. Shop for 799 DKK eller over og put en valgfri HVISK taske i kurven. Brug koden: HVISKBAG ved checkout.

FAQ

Vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt

Hvordan fungerer Cyycle?

Vores mission er at gøre det nemmere og mere fordelagtigt for folk at købe og sælge overskydende- og genbrugstøj, både for privatpersoner og virksomheder.

Det kan sommetider være en lang, tidskrævende og udmattende affære at skulle sælge sit tøj. Mange vintage butikker og platforme tager også et højt salær / cut af fortjenesten (sommetider får du selv kun 50% af fortjenesten).
Hos Cyycle får du 60% af fortjenesten og Cyycle får 40% af prisen.

Det skal være nemt at sælge med Cyycle og det skal være en behagelig oplevelse at købe genbrug fra sitet. 

Da Cyycle er i en opstartsfase, bliver der stadig korrigeret og rettet meget til i processerne.
Derfor vil man nok opleve ændringer undervejs, da vi er på en rejse om at gøre vores processer og systemer endnu smartere.
Vi ser også meget gerne, at I sender jeres feedback, så vi kan få jeres betragtninger med i overvejelserne. Tak. 

Vores secondhand shop har et bredt udvalg af vintage og genbrugsprodukter – herunder sko, kjoler, nederdele, bukser, jakker, frakker, smykker, tasker og meget mere. Både til mænd, kvinder og børn.
Mange af vores genbrugsvarer er ofte helt ubrugte og andre kun været brugt få gange. 

Vi har retninglinjer ift det tøj vi modtager og alt er kvalitetstjekket.
Hvis nogle af varerne skulle have fejl, mangler eller brugsspor er dette nævnt i beskrivelsen af varen. 

Desuden er tekstilbranchen ofte udskældt, når man taler bæredygtighed. Heldigvis er fokus på dette blevet meget større i branchen og der findes adskillige tiltag og initiativer man selv kan inkorporere for at bidrage til, at branchen bliver mere grøn.

Med Cyycle har vi hovedsagligt fokus på den cirkulære økonomi, og vi vil derfor også gerne rette fokus på de overskudslagre af tøj og accessories der allerede er produceret og eksisterer samt sikre os at disse produkter får nyt liv.

Derfor er det også muligt at shoppe ældre kollektioner, prototyper, samples, 2. sorteringstøj m.m. til reducerede priser. Fælles for alle varerne er, at de er helt ubrugte og stadig med hangtags. 

Cyycle samarbejder dog kun med brands der har fokus på flere grønne tiltag i form af aktive tiltag og initiativer, materialer, produktion m.m. for at opnå vores vision.

Vi kender det allesammen, vi har flere stykker tøj i vores garderobe, som vi ikke bruger, og vi vil derfor gerne videregive eller sælge det.
I mange tilfælde vil man gerne tjene lidt på det tøj man selv engang har investeret i, men hvilken løsning skal man vælge, hvis man hverken har særlig meget tid, lyst eller overskud til at skulle gøre det.

Derfor har vi lavet Cyycle, en platform, hvor du blot skal registrere det tøj du vil sælge og sætte en pris – og resten ordner vi.
Cyycle er dermed formidler af genbrugsprodukter.

Auktionstiden varierer – men løber typisk i 30 dage (medmindre det sælges hurtigere). Hvis du er sælger og tøjet bliver solgt, modtager du din penge efter 14 dage, når fortrydelsesretten er udløbet. 
Hvis tøjet ikke bliver solgt, så kan du vælge mellem;
1) forlængelse af auktionen 
2) få det sendt tilbage på egen regning – 32 kr med GLS
3) give det til et velgørende formål (Røde Kors eller Folkekirkens Nødhjælp)

Det skal være nemmere at skabe en grønnere fremtid.

Hvis tøjet ikke bliver solgt, så kan du vælge mellem;

1) genovervej dine priser
2) forlængelse af auktionen som typisk løber over 30 dage (hvis dine varer er på auktion og ikke i secondhand shoppen)  
3) få det sendt tilbage på egen regning – 32 kr med GLS
4) give det til et velgørende formål (Folkekirkens Nødhjælp eller Røde Kors). Vi tager gerne imod input ift andre velgørende organisationer.  SoMe posts mm).

Bæredygtighed

Der findes mange former for bæredygtighed – og generelt når man taler om modebranchen, er det en hårfin balance. 

Cyycle er skabt med ønsket om at ændre den nuværende brug-og-smid-væk kultur for at skabe et mere grønt mindset hos den enkelte forbruger.

Hos Cyycle forsøger vi at skabe et mere cirkulært miljø, hvilket vil sige, at vi forsøger at genbruge de varer og produkter der allerede er produceret for mindske produktionen af nye varer.
Det gælder både ift privatkunder men også virksomheder, som typisk har mange varer på lager, som de ikke kan komme af med. 

Cyycle er ikke bæredygtige, men vi forsøger at have et mere grønt mindset for at mindske tøjspild og dermed minimere de store konsekvenser et forsat højt produktionsniveau kan medføre. 

Vi ønsker at bidrage til et mere bæredygtigt univers. Tøjbranchen vil aldrig blive bæredygtig, men blot små tiltag og en mere bæredygtig tankegang er et skridt på vejen mod en grønnere fremtid.

Cirkulære Fællesskaber
Med Cyycle ønsker vi at skabe et community, hvor det bliver en naturlig del af din hverdag at sælge ud af din garderobe og købe genbrug – vi vil forlænge levetiden af de nuværende produkter.

Genbrug skal være nemmere
Genbrug kan sagtens være moderne varer og kvalitet.
Vi skal lære at dele vores ting med hinanden frem for at smide ud.
Et øget fokus på at købe kvalitet og gode materialer der har en længere holdbarhed.

Reducere CO2
Det er ingen hemmelighed, at tøjbranchen er en af de store syndere, når man taler om CO2.
Ved at købe genbrug, sparer du ressourcer til produktion af nye produkter.

Få inkorporeret bæredygtighed som en essentiel kerne i forretningslivet
Bæredygtighed skal være det naturlige valg og skal tænkes ind i projekter helt fra begyndelsen.

Ja, det gør vi – i den udstrækning det nu er muligt i tøjbranchen. 

Dog har vi ikke specifikke krav til de enkelte brands andet end at de enten skal have en mere grøn strategi, bæredygtige initiativer eller tiltag og/eller fokus på mere grønne og langtidsholdbare materialer og/eller produktionen er mere grøn og/eller bæredygtige certifikater. 

Betaling & Depositum

Secondhand shop:
Hos Cyycle får du 60% af fortjenesten. Cyycle’s fortjeneste er 40% af prisen.

Vintage auktion: 
Hos Cyycle får du 60% af fortjenesten. Vores salær er 40% af prisen.
Vores købersalær er 10% inkl. moms og er allerede lagt oveni de bud der afgives, så der pålægges ikke yderligere. 

Dine varer vil være på auktion i typisk 30 dage – medmindre andet er aftalt.

Fortrydelse, Refundering & Returnering

Returnering & Fortrydelsesret
Hvis du handler som forbruger, har du fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.

Cyycle ApS accepterer returneringer.
Hvis du fortryder dit køb, skal vi modtage din returpakke inden 14 dage fra modtagelsesdatoen, ellers vil pakken blive sendt retur. Vedhæft venligst kvitteringen til din returpakke. Køber afholder selv omkostninger til forsendelse ved returnering.

Informer os omkring din retur inden du sender. Cyycle ApS vil desuden sætte pris på en klar besked, der forklarer, hvorfor du returnerer produktet – det vil være nyttig i det fremtidige arbejde:

retur@cyycle.dk

Cyycle ApS accepterer ikke at modtage genstande retur, der er blevet brugt samt ændret eller vasket efter modtagelsen. Så snart et returneret produktet har gennemgået en kvalitetskontrol efter modtagelse, vil Cyycle ApS kreditere det betalingskort, der blev brugt til at købe varen.

Du bærer risikoen fra det tidspunkt, produktet leveres til dig, og du er ansvarlig for returneringsudgifterne samt at varerne er pakket forsvarligt ind ved returnering.

Returner dine produkter til:
Cyycle ApS
Krusemyntegade 25
1318 København K
Danmark

Retur pakker skal leveres til direkte Cyycle’s erhvervsadresse.
Vi tager ikke imod pakker der sendes og leveres til pakkeshops eller andre afhentningssteder. Vi accepterer desuden heller ikke pakker sendt med DAO.
Som bevis for, at varen er returneret rettidigt, anbefaler vi at du gemmer kvitteringen for, at varen er overgivet til postvæsenet eller anden fragtvirksomhed med henblik på forsendelse. Returforsendelser er på eget ansvar, og det er vigtigt at du sender med track & trace og noterer dig tracking-nummeret.

Følger af fortrydelse
Hvis du fortryder en vare, som du har købt hos Cyycle, refunderes du hele købsprisen, hvis du overholder de 14 dages fortrydelsesfrist.
Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Pengene udbetales herefter automatisk til det kort, der er benyttet ved købet. Vær opmærksom på at transaktionstiden afhænger af din kortudbyder.

Undtagelser fra fortrydelsesretten
Fortrydelsesretten gælder ikke for professionelle handlende, når handlen sker som led i erhvervsmæssig virksomhed.

Fortrydelsesretten gælder heller ikke for en sælger, der har budt på sin egen vare, eller for personer fra sælgers husstand. Sælger og sælgers nærtstående kender allerede varen indgående og har derfor ikke behov for den beskyttelse, som fortrydelsesretten sikrer bydende, der ikke på forhånd har kendskab til den konkrete vare.

Misbrug af fortrydelsesretten
Cyycle skal tilgodese, at alle auktioner afvikles etisk korrekt og at man som køber hos Cyycle kan afgive bud i tillid til, at de andre bud, der afgives på en auktion, er reelle.
Vi kan derfor ikke fortsætte kundeforholdet med kunder, der gentagne gange benytter fortrydelsesretten på en sådan måde, at der opstår et mønster, der tyder på, at der ikke har været reel intention om at stå ved de afgivne bud.

Cyycle vurderer konkret i hvert enkelt tilfælde, om en kundes budgivnings-mønster er i overensstemmelse med den ovenfor beskrevne målsætning.
Såfremt vi konstaterer adfærd, der er misbrug af fortrydelsesretten, fremsendes en advarsel om, at såfremt dette gentages, vil vi vælge at afslutte kundeforholdet og inaktivere kundens konto hos Cyycle.

Ombytning Shop
Hvis du ønsker at bytte til en anden vare eller størrelse skal du blot returnere din oprindelige ordre og lægge en ordre på den nye vare. Når vi modtager din returnering sætter vi penge tilbage på det kort du har betalt med. Du betaler for returfragt. 

Læs mere under Handelsbetingelser. 

Afhentning, Forsendelse & Levering

Afhentning foregår kun i København og Gentofte Kommune i specifikke tidsrum. Vi arbejder på at udvide.

Kontakt os hvis du ønsker en afhentning – se mere under SÆLG DIT TØJ. 

Afhentning koster 89 kr.

Ændring af tidspunkt
Hvis du gerne vil ændre dit tidspunkt – skal ske senest 24 timer inden det aftalte afhentningstidspunkt.
Skriv til os på; info@cyycle.dk og husk “ændring af afhentning” i emnefeltet. Det er ikke bekræftet før du modtager en mail tilbage fra os. 
Du kan også forsøge at ringe til os på +45 26 79 01 79.

Aflysning
Dette skal senest 24 timer inden afhentningstidspunktet for at undgå at betale for din afhentning. Du kan enten ringe til os eller skrive en mail, hvor der skal stå “aflysning af afhentning” i emnefeltet.
Du kan også forsøge at ringe til os på +45 26 79 01 79.

Buddet henter dine varer i det specifikke tidsrum der er aftalt. 
Det er vigtigt at dine varer er pakket godt ind, så dine varer ikke bliver beskadiget under transporten.
Cyycle buddet tager ikke imod varer som ikke er pakket ordentlig ind eller hvor tøjet kan blive beskadiget undervejs. 

Det er vigtigt at du ligger en seddel i din pakke/forsendelse med dit navn, mail og telefonnummer. 

Cyycle sender pakker i Europa og uden for Europa. Forsendelsesomkostninger varierer fra land til land.
Danmark fra 39-59 DKK / 1-3 hverdage med PostNord og GLS.

For 45 kr kan du få tilsendt et GLS fragtlabel. Du vil modtage det indenfor 24 timer.

Du er også velkommen til selv at sende din pakke afsted til os på følgende adresse (vi anbefaler track & trace, så du altid kan spore din pakke):

Cyycle ApS
Krusemyntegade 25
1318 København K
Danmark

Retninglinjer, Salgsguidelines & Huskeliste

1. Der er ikke noget max for antal tøj du vil sælge

2. Tøjet skal være vasket / rengjort. Renseri vask er ikke en nødvendighed – men vi anbefaler Butlers – det grønne renseri.
Benyt denne rabatkode og få 10% rabat: Cyycle

3. Ingen pletter eller skjolder. Må ikke lugte (ingen lugt af sved, parfume, røg eller nogen form for anden lugt)

4. Vi ser helst ikke at der er manglende/ødelagte lynlåse og/eller knapper – vi arbejder på sigt at få en upcycle afdeling

5. Ingen huller i tøjet eller syninger der er gået op – vi arbejder på sigt at få en upcycle afdeling

6. Kopivarer samt hælervarer er ulovlige og er naturligvis ikke acceptable 

7. Da det er genbrug / vintage tøj kan slitage/brugsspor forekomme. Ved større slitage/brugsspor skal dette dokumenteres. 

8. Pakker der ikke er forseglet eller lukket ordentligt ved ankomst vil ikke blive modtaget

9. Secondhand produkter: Du får 60% af fortjenesten. Vores salær er 40% af prisen 

10. Auktionsprodukter: Du får 60% af fortjenesten. Vores sælgersalær er 40% af hammerslagprisen. Vores købersalær er 10% inkl. moms og er lagt oveni de bud der afgives.

Auktionsvarer: Det er hovedsagligt vintage, collabs og high-end luxury varer der er på auktion. Dine varer er typisk på auktion i 30 dage. 

Priser & anbefalinger for at opnå de bedste salgsresultater
Vi arbejder på at udarbejde et værktøj der skal kunne guide dig bedst muligt fremadrettet.

Indtil da, kan vi hjælpe med følgende:

Kig på lignende varer og se evt, hvilke bud der kommer på disse 

Underbyg evt med god information omkring tøjet; “hvornår er det fra, hvor mange gange er det brugt m.m.”

Sørg for at dit tøj er i så god stand som muligt når du sælger

Er det et godt tidspunkt at sælge varen fx. ift. årstiden

Tøjet er rengjort jf retningslinjer

Prisfastsættelse
Når du skal sætte en pris, så anbefaler vi at du tænker over følgende faktorer:

Hvordan er varens stand

Hvor gammel er varen

Er der efterspørgsel på varen eller brandet

Hvor brugt er varen

1. Alle produkter registreret lever op til vores retningslinjer.

2. Dit tøj er pakket og sendt på en ansvarlig måde, hvorpå intet kan blive beskadiget under transport (pakker der ikke er forseglet eller lukket ordentligt ved ankomst vil ikke blive modtaget).

3. Pakkemål må minimum være: 10 x 15 x 1 cm.

4. Pakkemål må maximum være: Maks. 200 cm på længste side og maks. 300 cm i længde + omkreds. Maks. 20 kg. 

6. Vedlæg en seddel i pakken med navn, brugernavn, e-mail og tlf. nummer.

7. Vær hjemme på det given tidspunkt du har bestilt afhentning eller send med track & trace.

Min ordre

Som køber
Vi behandler alle ordrer indenfor 2 arbejdsdage efter ordren er afgivet medmindre andet er oplyst. Vi bestræber os dog på at sende pakken indenfor 24 timer – helst samme dag. 

Du modtager en forsendelsesbekræftelse, så snart din ordre forlader vores lager.
Bemærk, at vi kun pakker ordrer på hverdage, og at det kan tage op til 1-2 hverdage før dit sporingslink opdateres.
Hvis ikke du modtager en forsendelsesbekræftelse efter 2 hverdage, er du velkommen til at kontakte os på info@cyycle.dk (skriv “status på ordre” i emnefeltet), og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. 

Der kan gå op til 1-3 hverdage før dine varer er online efter modtagelse af dine varer. 

Brandshop; ubestemt tid medmindre andet er aftalt.

Auktion; de ligger på auktion 30 dage fra den dag de bliver sat til salg. 

Hvis ikke dine varer er online efter 3 hverdage, er du velkommen til at kontakte os på info@cyycle.dk (skriv “status på auktion” i emnefeltet), og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. 

Som køber
Da vi behandler vores ordrer hurtigt, er det i de fleste tilfælde ikke muligt at ændre eller opdatere din ordre. 
Du kan dog ringe til os på: +45 26 79 01 79, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme eventuelle ændringer, før ordren pakkes til forsendelse. Bemærk dog, at dette ikke altid er muligt. 

Som sælger
Hvis du har ændringer til dine varer der bliver solgt, så send en mail til os på info@cyycle.dk og skriv “ændringer i salg” i emnefeltet. Vi vil forsøge at imødekomme dette bedst muligt og hurtigst muligt. Bemærk dog, at dette ikke altid er muligt. 

Forsinkelser kan desværre forekomme. Prøv sporingslinket i forsendelsesmailen eller forsøg at kontakt fragtselskabet for yderligere information.

Cyycle.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser i toldprocesser uden for EU. 

Hvis du har problemer med din pakke eller mistanke om at den er gået tabt efter den har forladt vores lager, bedes du kontakte dit valgte fragtselskab, da de bedst vil kunne hjælpe dig med at finde pakken.
Det er også fragtselskabet der vil hjælpe dig med erstatning, hvis uheldet skulle være ude. 

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi bestræber os på at hjælpe bedst muligt. 

I EU vil ingen told eller afgifter blive gældende.

For internationale ordrer og forsendelser uden for EU kan der forekomme told og afgifter, som du er ansvarlig for. 
Bemærk, at Cyycle ikke har kontrol over disse pålagte gebyrer og kan derfor ikke rådgive om, hvad omkostningerne vil være, da de varierer fra land til land.

Cyycle.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser i toldprocesser uden for EU. 

Betaling

Vi accepterer kreditkort inklusiv Visa/Dankort, Visa, MasterCard, PayPal, ApplePay og MobilePay.

Hvis en af disse betalingsløsninger blev afvist, så send os en mail på: info@cyycle.dk og skriv “afvist betaling” i emnefeltet, så vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der gik galt. 

Nej, du kan ikke kombinere flere koder på en ordre. 

Cyycle ApS accepterer betaling med kreditkort inklusiv Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, ApplePay og MobilePay. 

Betaling til sælger 
Du vil modtage betaling for din solgte vare to uger efter køber har modtaget din vare (vil typisk tage 1-3 dage efter en afsluttet handel). Dette skyldes, at fortrydelsesretten ophører efter to uger fra den dag køber modtager varen, og køber derfor ikke længere kan returnere den solgte vare.

Købers betaling efter afsluttet handel
Betaling vil blive trukket på din konto, når varen afsendes (vil typisk tage 1-3 dage efter en afsluttet auktion).

Alle beløb er i DKK (Danske kroner) og er inkl. moms.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Du kan godt benytte gavekort og rabatkode i samme ordre. Bare sørg for at indtaste gavekortet først og derefter rabatkoden. 

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER 

Generelt 
Læs venligst Cyycle ApS’ vilkår og betingelser, før du handler eller sælger på cyycle.dk. 

Ved køb af varer og tjenester på www.cyycle.dk accepterer du automatisk Cyycle ApS’ vilkår og betingelser. Sørg for, at du har læst og forstået vilkårene, før du afgiver din ordre, køber og/eller sælger dine varer.

Virksomhedsoplysninger 
CYYCLE ApS
Sundvænget 34
2900 Hellerup
CVR 42283991

Ansvar
Cyycle er ansvarlig for salg af genbrugsprodukter samt nye produkter fra adskillige brands. Cyycle tilbyder både auktion og salg af produkter samt en afhentningsservice i København, Frederiksberg og Gentofte. 

Oprettelse som kunde
For at kunne benytte “Cyycle.dk” – og dermed kunne afgive bud og købe varer og tjenesteydelser hos Cyycle ApS, skal du oprette en kundeprofil.
For at sælge og handle hos Cyycle ApS skal du oplyse mindst følgende:

Navn
Adresse
Email-adresse
Telefonnummer

Betalingsoplysninger (som sælger skal du også oplyse betalingsoplysninger ift vores depositumspolitik)

Priser & Betaling
Cyycle ApS accepterer og modtager betaling med kreditkort, herunder VISA, VISA/Dankort, VISA Electron, MasterCard og ApplePay.
Cyycle krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Cyycle.dk gemmer ikke kundens kreditkortoplysninger efter gennemførelsen af transaktionen. 

Betaling til sælger efter afsluttet handel:
Du vil modtage betaling for din solgte vare to uger efter køber har modtaget din vare (vil typisk tage 1-3 dage efter en afsluttet handel). Dette skyldes, at fortrydelsesretten er ophævet efter to uger fra den dag køber modtager varen, og køber derfor ikke længere kan returnere den solgte vare.

Køber betaling efter afsluttet handel:
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes (vil typisk tage 1-3 dage efter en afsluttet auktion).

Alle priser inkluderer dansk moms (25% af den samlede pris) og priserne inkluderer ikke forsendelse eller andre tjenester, som “cyycle.dk” måtte tilbyde.

cyycle.dk” forbeholder sig retten til at ændre priser. På “cyycle.dk” er priserne vist i følgende valuta: Danske kroner (DKK).

Secondhand shop: Hos Cyycle får du 60% af fortjenesten. Vores salær er 40% af prisen.

Auktion: Hos Cyycle får du 60% af fortjenesten. Vores salær er 40% af prisen – og vores købersalær er 10% oveni hammerslagprisen inkl. moms.

Lokale skatter
Bemærk, at lokale importafgifter varierer fra land til område. Disse afgifter skal betales af kunden.

Vurdering af en vare
Vurderingen og prisen af en vare hos Cyycle ApS er baseret på kundens egen mening.
Dog anbefaler vi, at kunden læser vores salgsguidelines og anbefalinger i forhold til prisfastsættelse og ser på eventuelle markedstendenser samt eventuel lignende eller tidligere salg – og dermed, hvad samme type vare er blevet solgt til tidligere.

Varebeskrivelse 
Vi modtager kun varer, der lever op til vores retningslinjer og som er beskrevet korrekt.
Cyycle ApS vurderer om hver enkelt vare lever op til retningslinjerne. Cyycle ApS laver varebeskrivelser baseret på den information kunden har leveret – og vi forbeholder os retten til at inddrage den information, som vi synes giver mening i salgsprocessen og udelade andet.
Som udgangspunkt sælges alle varer som brugt eller tilsvarende medmindre andet er beskrevet. Har en vare defekter, fejl og mangler, udover forventelig brugsslitage, skal du påpege dette i “sælg-dit-tøj”-formularen, og vi forsøger at beskrive eller fotografere det.

Ulovlige varer
På Cyycle’s platform er det ikke tilladt at sælge falske eller ulovlige varer (herunder hælervarer og kopivarer), der i henhold til gældende lovgivning i det land, du er bosat, er ulovlige.

Moms
Varerne vil blive solgt efter de almindelige momsregler.
Den pris du betaler er inklusiv moms af både hammerslag, salærer og gebyrer.

Hvis du er en momsregistreret virksomhed og køber en vare, der sælges efter de almindelige momsregler, har du mulighed for momsfradrag efter de almindelige momsregler.

Ved handel over landegrænser beregnes momsen også efter ovenstående regler.
Ønsker du at søge momsen refunderet, sker dette ved henvendelse til de lokale skattemyndigheder i det land, hvor du har købt varen. Vær opmærksom på reglerne for told og importmoms ved varer, der krydser EU’s grænser eller varer, der handles mellem to lande, der begge er uden for EU. 

Auktion: Budgivning og aftaleindgåelse
Du hæfter for alle de bud, der er afgivet under dit kundenavn/nummer og adgangskode.
Budgivning sker anonymt, men dit kundenavn/nummer vil være synligt, når du har afgivet et bud. Alt sælges til højeste bud, uanset vurderingen.
Hvis du opnår hammerslag på en vare/tjenesteydelse, vil du modtage en hammerslags-e-mail og aftalen anses hermed for indgået. Sælger må ikke byde på egen vare. Det er heller ikke tilladt at byde på en vare, hvor man tidligere har anvendt sin fortrydelsesret. Vi forbeholder os retten til at slette bud, såfremt vi vurderer, at budgivningen ikke er i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Betalingsbetingelser

Omsalg og manglende betaling
Hvis købesummen inkl. omkostninger ikke betales i henhold til vores vilkår bliver din kundeprofil hos Cyycle lukket for køb og salg. Cyycle er til enhver tid berettiget til at modregne tab eller andet tilgodehavende i nettoprovenuet fra salg af andre effekter tilhørende dig, hvis et tab af nogen slags forekommer ved manglende betaling.
Ved manglende betaling, bliver varen tilbudt til køber med næsthøjeste bud på varen. Hvis næste køber afslår eller der ikke er en anden køber, bliver varen sat på auktion igen. Køber har 24 timer til at betale varen efter en afsluttet auktion. 

Sælger afregnes først når købers fortrydelsesret er udløbet jf. afsnittet “Priser & Betaling”.

Afbrydelse af en auktion og tekniske forbehold
Er auktionen i gang, kan varen/tjenesteydelsen ikke trækkes tilbage fra auktionen. Vi forbeholder os dog ret til at tage en vare/tjenesteydelse af auktionen, forlænge auktionen eller lade den gå om, hvis vi vurderer, at det er hensigtsmæssigt, f.eks. pga. mistanke om misbrug, fejl, tekniske forhold eller velbegrundet tvivl om ejendomsretten. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, driftsforstyrrelser eller tekniske-/ internetproblemer af nogen art, heller ikke selv om det skyldes Cyycle’s computere eller tekniske forhold.

Levering
Din ordre vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage. Det forudsætter også at vores fragtselskaber vi samarbejder med overholder deres dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos dem, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
I travle perioder kan der også forekomme forsinkelser. 

Cyycle.dk sender kun pakker indenfor EU. Forsendelsesomkostninger varierer fra land til land.

Danmark: Fra 25 – 49 DKK / 1-3 hverdage med Post Danmark/GLS

Hvis en levering skulle mangle eller være mistet, så er det fragtselskabet du skal kontakte og dem der vil erstatte dit tab. 

Køber betaler forsendelsesomkostninger 
Gratis fragt ved ordrer over 999 kr.

Forsendelsesomkostninger varierer fra DKK 32 – 49.

Returnering & Fortrydelsesret
Hvis du handler som forbruger, har du fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.

Cyycle ApS accepterer returneringer.
Hvis du fortryder dit køb, skal vi modtage din returpakke inden 14 dage fra modtagelsesdatoen, ellers vil pakken blive sendt retur. Vedhæft venligst kvitteringen til din returpakke.

Informer os omkring din retur inden du sender. Cyycle ApS vil desuden sætte pris på en klar besked, der forklarer, hvorfor du returnerer produktet – det vil være nyttig i det fremtidige arbejde:

retur@cyycle.dk

Cyycle ApS accepterer ikke at modtage genstande retur, der er blevet brugt samt ændret eller vasket efter modtagelsen. Så snart et returneret produktet har gennemgået en kvalitetskontrol efter modtagelse, vil Cyycle ApS kreditere det betalingskort, der blev brugt til at købe varen.

Du bærer risikoen fra det tidspunkt, produktet leveres til dig, og du er ansvarlig for returneringsudgifterne samt at varerne er pakket forsvarligt ind ved returnering.

Returner dine produkter til:
Cyycle ApS
Sundvænget 34
2900 Hellerup
Danmark

Retur pakker skal leveres til direkte Cyycle’s erhvervsadresse.
Vi tager ikke imod pakker leveret til pakkeshops eller andre afhentningssteder. Vi accepterer desuden heller ikke pakker sendt med DAO.
Som bevis for, at varen er returneret rettidigt, anbefaler vim at du gemmer kvitteringen for, at varen er overgivet til postvæsenet eller anden fragtvirksomhed med henblik på forsendelse. Returforsendelser er på eget ansvar, og det er vigtigt at du sender med track & trace og noterer dig tracking-nummeret. 

Følger af fortrydelse
Hvis du fortryder en vare, som du har købt hos Cyycle, refunderes du hele købsprisen, hvis du overholder de 14 dages fortrydelsesfrist.
Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Pengene udbetales herefter automatisk til det kort, der er benyttet ved købet. Vær opmærksom på at transaktionstiden afhænger af din kortudbyder.

Som følge af EU forbrugerrettighedsdirektiv indført den 13. juni 2014 kan køber returnere en vare under fortrydelsesfristen, også selvom varen er blevet anvendt. Dette vil imidlertid medføre en forringelse af varens værdi. Som køber vil du blive modregnet denne forringelse ved en eventuel fortrydelse. Det er Cyycle, der fastsætter forringelsesværdisummen.

Undtagelser fra fortrydelsesretten
Fortrydelsesretten gælder ikke for professionelle handlende, når handlen sker som led i erhvervsmæssig virksomhed.

Fortrydelsesretten gælder heller ikke for en sælger, der har budt på sin egen vare, eller for personer fra sælgers husstand. Sælger og sælgers nærtstående kender allerede varen indgående og har derfor ikke behov for den beskyttelse, som fortrydelsesretten sikrer bydende, der ikke på forhånd har kendskab til den konkrete vare.

Misbrug af fortrydelsesretten
Cyycle skal tilgodese, at alle auktioner afvikles etisk korrekt og at man som køber hos Cyycle kan afgive bud i tillid til, at de andre bud, der afgives på en auktion, er reelle.
Vi kan derfor ikke fortsætte kundeforholdet med kunder, der gentagne gange benytter fortrydelsesretten på en sådan måde, at der opstår et mønster, der tyder på, at der ikke har været reel intention om at stå ved de afgivne bud.

Cyycle vurderer konkret i hvert enkelt tilfælde, om en kundes budgivnings-mønster er i overensstemmelse med den ovenfor beskrevne målsætning.
Såfremt vi konstaterer adfærd, der er misbrug af fortrydelsesretten, fremsendes en advarsel om, at såfremt dette gentages, vil vi vælge at afslutte kundeforholdet og inaktivere kundens konto hos Cyycle.

Ombytning 
Hvis du ønsker at bytte til en anden vare eller størrelse skal du blot returnere din oprindelige ordre og lægge en ordre på den nye vare. Når vi modtager din returnering sætter vi penge tilbage på det kort du har betalt med. Du betaler for returfragt. 

Reklamation
Nogen produkter er dækket af det danske salg af varer, der giver dig 24 måneder til at klage over et produkt.
Garantien gælder ikke for fejl forårsaget af normalt slid. For garantikrav bedes du kontakte info@cyycle.com. Cyycle ApS dækker ikke forsendelsesgebyr i tilfælde af en klage.

Mangler og reklamation
Skulle det efter auktionen erkendes, at varebeskrivelsen har været behæftet med væsentlige fejl eller mangler, eller at varen har været i væsentlig dårligere stand end antaget, vil du være berettiget til at annullere købet eller evt. få et forholdsmæssigt afslag i prisen. Du vil få refunderet den totale købssum eller et mindre beløb efter en rimelig vurdering. Køber kan i tilfælde af annullering ikke gøre krav på betaling af renter af købesummen og er ej heller berettiget til at kræve anden udgift eller tab, herunder eventuel mistet videresalgsfortjeneste, dækket.

Retten til at annullere et køb kan kun udøves af den, der købte varen hos Cyycle og er betinget af, at krav om annullering fremsættes inden 2 år efter købsdagen for Danmark, og at det købte inden samme frist returneres til “cyycle.dk“, hvor varen er købt. Reklamationen skal være skriftlig. I visse tilfælde er det nødvendigt at varen returneres for at reklamation kan behandles. Hvis reklamationen drejer sig om ægthed, beder vi dig om at fremskaffe skriftlig ekspertise fra uvildig og anerkendt kapacitet.

Et køb kan ikke kræves annulleret efter ovenstående bestemmelser, såfremt:

  • Varebeskrivelsen på hammerslagsdagen var i overensstemmelse med den på dette tidspunkt gældende opfattelse blandt lærde og eksperter.
  • Den eneste måde til på salgstidspunktet at få fastslået et falskneri var iværksættelsen af videnskabelige processer, hvis gyldighed først blev anerkendt efter salgstidspunktet, eller som ville have været uforholdsmæssigt omkostningskrævende eller uigennemførlige uden beskadigelse af den pågældende effekt.

    I tillæg til ovenstående frister gælder de almindelige forældelsesregler i forældelsesloven, efter hvilke køber ikke under nogen omstændigheder kan gøre noget krav gældende over for Cyycle, når der er forløbet mere end 5 år fra købsdagen.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. 

Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail; info@cyycle.com.

Varetilgængelighed
Hvis en vare er udsolgt, bedes du kontakte Cyycle på; info@cyycle.com – og skriv i emnefeltet “Varetilgængelighed”.
Du vil hermed blive kontaktet, når varerne er på lager igen. 

Privat Politik & Person databehandling
Cyycle.dk” håndterer dine personlige oplysninger i fortrolighed.

Som kunde er det vigtigt og dit eget ansvar at sikre, at dine stamoplysninger er korrekte og fyldestgørende. Du kan lave rettelser under “Min Side”. 

Læs mere om, hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger i vores persondatapolitik under Cookie og Privat datapolitik (Cookie & Privacy Policy). 

Nyhedsbrev & Reklame 
Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet er at gøre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig. 
Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af Personoplysninger
Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse.

Force Majeure
Cyycle er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af aftale som skyldes faktorer, som Cyycle ikke er herre over. 

Lov 
Det er Danmarks love der gælder, når du sælger eller foretager et køb på “cyycle.dk“. Medmindre andet følger af lovgivning, der ikke kan fraviges ved aftale, er tvister mellem Cyycle og køber undergivet dansk ret og afgøres ved Københavns Byret efter retsplejelovens regler, herunder reglerne om appel.
I sager om forbrugeraftaler gælder retsplejelovens værnetingsregler.

Ændringer af handelsbetingelser eller persondatapolitikken
Cyycle kan ændre deres handelsbetingelser og persondatapolitikken ensidigt. Du vil få besked om disse ændringer ved førstkommende log-in, hvor du vil blive bedt om at acceptere ændringerne, før du fortsætter. 

Dine rettigheder
Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.

Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til info@cyycle.dk. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at være.

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@cyycle.dk – og skriv i emnefeltet “samtykke”. 

Sletning af persondata
Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Bekræftelse af handelsbetingelser
Ved at godkende disse vilkår og betingelser og derved bekræfte din ordre, fungerer dette som en bindende aftale. Når vi har modtaget din ordre, modtager du en automatisk e -mail, der bekræfter din ordre. Vi forbeholder os retten til ikke at levere i tilfælde af, at lagerniveauet var forkert på tidspunktet for modtagelsen af ordren. Skulle vi ikke kunne levere i overensstemmelse med vilkårene i ordrebekræftelsen, kontakter vi dig og giver dig mulighed for at annullere ordren.
Læs venligst vilkårene og betingelserne, før du afgiver ordrer på “cyycle.dk“.

Cookie & Privatpolitik

Velkommen til Cyycle.dk

Persondatapolitik

På denne side kan du læse om vores persondatapolitik, der beskriver, hvordan Cyycle ApS (“cyycle.dk”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.
For at sælge og handle hos Cyycle ApS skal du oplyse mindst følgende:

Navn
Adresse
Email-adresse
Telefonnummer
Betalingsoplysninger (som sælger skal du også oplyse betalingsoplysninger ift vores depositumspolitik)

Persondatapolitikken gælder både for personoplysninger, som du afgiver til os, og oplysninger, som vi indsamler via Cyycle’s hjemmeside, “cyycle.dk”, (“Hjemmesiden”).
Vi registrerer og videregiver kun personoplysninger, der er nødvendige for at levere produkterne til dig. Cyycle ApS indsamler og behandler personoplysninger i henhold til gældende lov om indsamling af personoplysninger.

Cyycle er dataansvarlig for dine personoplysninger. Ønsker du at kontakte os, kan du gøre det via kontaktinformationerne:

CYYCLE ApS
info@cyycle.dk
+45 26 79 01 79

Sundvænget 34
2900 Hellerup
CVR 42283991

I nedenstående finder du de personoplysninger, vi indsamler. Vi beskriver desuden formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen.

Når du besøger “cyycle.dk”, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Vi registrerer bl.a. hvilken type browser, du bruger, hvilke søgetermer, du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.
Indsamlingen har intet andet formål end at optimere brugeroplevelsen og funktionerne på “cyycle.dk”, ligesom vi bruger informationerne til at målrette vores markedsføring på diverse kanaler, eksempelvis Google Adwords. Det hjælper os til at tilbyde vores brugere det mest relevante indhold samt give dig eden bedst mulige oplevelse, når du besøger vores websted.

Derfor indsamler og bruger vi oplysninger, når du handler i vores webshop, herunder bl.a. til at fremskynde din ordre og registrere dine foretrukne funktioner samt sende marketingmateriale og andre oplysninger om vores produkter og aktiviteter, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke.

Endelig kan dine oplysninger bruges til at undersøge mistanke om bedrageri. De indsamlede personoplysninger er navn, telefonnummer, e-mail-adresse, postadresse og oplysninger om dit køb. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer vi ikke kreditkort eller andre betalingsoplysninger.

Vi gemmer din e-mail-adresse til bl.a. sende dig en ordrebekræftelse samt give dig besked, når din ordre er afsendt. Dit navn og din adresse vises på en pakke med din ordre.
Vi videregiver kun dine oplysninger til partnere som f.eks. fragtfirmaer i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde din ordre.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du sælger eller køber et produkt og/eller kommunikerer med os på “cyycle.dk”, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

GDPR (General Data Protection Regulation)

De data, vi indsamler om dig, er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, som forbrugerne selv har indsendt, når de afgiver en ordre i vores webshop eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Indsamling af disse data er nødvendig for at kunne sende din ordre eller nyhedsbrev til dig. De data, vi indsamler fra Cyycle’s webshop, stammer udelukkende fra de oplysninger, du valgte at give os, når du bestiller online eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.


Cookies

Cookies bruges til at personliggøre kundens online oplevelse på “cyycle.dk”.
Cookies er pålidelige filer, der kan udføre en programkode, som ikke kan overføre virus og ikke kan bruges til at indsamle oplysninger om kundens internetbrug på eksterne websteder.

Cyycle ApS bruger ikke cookies til at indsamle eller gemme personlige oplysninger. Kunden kan vælge ikke at acceptere cookies. De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette eller blokere cookies og bede om kundens samtykke før en cookie gemmes. Cookies kan administreres under præferencer på din webbrowser.

Hvis kunden ikke ønsker at bruge cookies, når han besøger “cyycle.dk”, kan det have indflydelse på købsoplevelsen. Cyycle ApS bruger cookies til at holde kundens indkøbskurv opdateret, og cookies er også påkrævet for at foretage en checkout.

“Cyycle.dk” bruger cookies til følgende generelle formål;

brugerfunktionalitet
statistik
salg
annoncering

De funktionelle cookies bruges til at sikre, at “cyycle.dk” fungerer efter hensigten, hvilket blandt andet giver kunderne mulighed for at tilføje varer til kurven, gennemføre et køb m.m.. Ingen personlige oplysninger gemmes, og cookies slettes automatisk, når browseren er lukket.

Cyycle bruger tjenester fra Google Analytics til at indsamle web-statistik. Cookies fra disse udbydere giver mulighed for at se, hvilke sider der besøges, trafikhenvisninger m.m.. Disse oplysninger bruges til at måle og forbedre kundeoplevelsen samt analysere salgs- og reklamekampagner.

Hvordan får jeg kontakt til jer

Du kan finde vores kontakt information under kontakt os.
Vi vil også være at finde på vores adresse i specifikke tidsrum efter aftale.

CYYCLE ApS
Krusemyntegade 25
1318 København K
CVR 42283991

Send os en mail (husk at skriv tekst i emnefeltet):
info@cyycle.dk

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

0