Fri fragt på ordrer over 999 DKK / 14-dages returret / Følg os på Instagram @cyycle

CIRKULÆRE FÆLLESSKABER

Vi ønsker at bidrage til et mere bæredygtigt univers. Tøjbranchen vil aldrig blive bæredygtig, men blot små tiltag og en mere grøn tankegang er et skridt på vejen mod en grønnere fremtid.

Med Cyycle ønsker vi at skabe et community, hvor det bliver en naturlig del af din hverdag at sælge ud af din garderobe og købe genbrug – vi vil forlænge levetiden af de nuværende produkter.

Genbrug kan sagtens være moderne varer og kvalitet.
Vi skal lære at dele vores ting med hinanden frem for at smide ud.
Et øget fokus på at købe kvalitet og gode materialer der har en længere holdbarhed.
Genbrug skal være det naturlige valg.

Vi arbejder på at gøre Cyycle et attraktivt community, hvor man kan mødes og deles om genbrug – men også et site, hvor man sammen kan spare og blive klogere på genbrug og forskellige nuancer af bæredygtighed.
Vores rejse er først lige begyndt, og vi vil derfor konstant ændre og justere undervejs og dermed hele tiden forsøge at blive bedre og dygtigere. 

cýycle logo

Velgørenhedsorganisationer

Hos Cyycle er det en mulighed at donere dit tøj til en velgørende organisation, hvis ikke det bliver solgt på auktion. 

Røde Kors – en nødhjælps organisation der var aktiv første gang i 1864. Røde Kors er bygget på syv principper; medmenneskelighed, upartiskhed, neutralitet, uafhængighed, frivillighed, enhed og almengyldighed. Læs mere om de syv principper og Røde Kors her

Folkekirkens Nødhjælp – Folkekirkens Nødhjælp er en dansk, trosbaseret civilsamfundsorganisation grundlagt i 1922. Folkekirkens Nødhjælp består desuden af frivillige, givere og medarbejdere, som alle bidrager til at redde liv og bekæmpe uretfærdighed. Læs mere om Folkekirkens Nødhjælp her

Samarbejdspartnere

Butlers – Butlers er Danmarks største og eneste Svanemærkede renseri. Butlers renser helt uden skadelige kemikalier, hvorfor deres vaske– og rensemidler er mere bæredygtige. Når tøjet er renset hos Butlers er tekstilerne derfor ikke stive og lugter af kemikalier. Læs mere om Butlers her
Når du sælger dit tøj hos Cyycle får du tilbudt en rabatkode der giver dig 10% hos Butlers. 

Har du forslag til en velgørenhedsorganisation?

Kontakt os

Vi modtager gerne forslag på andre end vores nuværende velgørenhedsorganisationer. Vi vil gerne hjælpe dem vi kan, og vi ved at alle kunder har forskellige præferencer ift organisationerne. 

Kontakt os
  Close
  Close
  Sign in
  Close
  Cart (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

  0