Fri fragt på ordrer over 999 DKK / 14-dages returret / Følg os på Instagram @cyycle

CYYCLE COMMUNITYHos Cyycle bliver vi inspireret af mange forskellige profiler men fællesnævneren er deres grønne fokus

Nedenfor kan du møde nogen af de profiler vi synes er vigtige og væsentlige i forhold til at få sat et større grønt fokus på dagsordenen. Det giver desuden et billede af, hvor mange nuancer af grønt fokus der findes. 

Jakob Wichmann, Partner The Footprint Firm

Modeindustrien er en af de mest forurenede sektorer i verden og det er derfor helt central at industrien bliver gentænkt i en bæredygtig retning og reducerer forbruget af verdens begrænsede ressourcer. Helt centralt vil det være at bruge og genbruge tøj længere og Cyycle’s cirkulære forretningsmodel repræsenterer en af de løsninger der er behov for at nå i mål og ændre forbrugernes “mindset”.

Cecilie Thorsmark, CEO Copenhagen Fashion Week

In this time of climate change, it is not OK to not act. On the contrary, I believe there lies a moral obligation for any platform with a voice – a brand, a retailer, a fashion week and the list goes on – to stay accountable for the actions we make and to be willing to change the way business is done.

Michael Aoun ceo hvisk

Michael Aoun, CEO HVISK

Bæredygtighed er ‘the new normal’ og jeg ser ikke andre veje til at drive forretning i modeindustrien end en hurtig og transparent omstilling til bedre alternativer. Vi har taget et aktivt valg i HVISK og alle vores nye tasker består af genbrugsmaterialer eller økologisk bomuld. Det er vores første skridt på vejen, mod en bedre fremtid.​

Pia Kirkeskov Andersen, Re-founder August Sandgren A/S

Bæredygtighed er langt hen ad vejen sund fornuft - at gøre det rigtige for vores planet og menneskerne på den - hvem kan være imod det? Det svære kan være at få øje på hvor vi kan gøre en forskel. For os har det mest skælsættende tiltag indenfor bæredygtighed, været det at bruge skrald. Eller, hvad der for få år siden blev anset som skrald, men nu, heldigvis, udgør velansete og eksklusive materialer, der brugt rigtigt, på ingen måde associeres med affald. Tvært i mod.

Emilie Fenst, Co-owner People's Republic of Cashmere

People’s Republic of Cashmere producerer tidsløse styles, som hverken er trendbaseret, sæsonbetonet eller overproduceret - vi har ikke udsalg hos vores forhandlere eller på vores hjemmeside. Vi tror på at med den rigtige pleje, kan vores produkter holde år efter år - derfor er det fantastisk at kunne samarbejde med Cyycle om den cirkulære forretningmodel. Cyycle har et skarpt øje på brands med fokus på kvalitet og bæredygtighed - og kan vidersælge vores samples i et fantastisk format.

  Close
  Close
  Sign in
  Close
  Cart (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

  0